Waar staat bijles bèta voor?

Onze visie

"Bèta staat voor getallen in de juiste formules invullen", wordt vaak gezegd. Dit is een groot misverstand! Bèta staat namelijk voor logica. Het juiste antwoord op een bèta vraagstuk vind je door logisch redeneren. Dit is waar bijles bèta zich tijdens de bijles op richt.

Wij focussen ons niet op het onthouden van formules en hopen dat je de formule op het juiste moment gebruikt. In plaats daarvan laten wij jou zien waarom de formule is zoals die is, en waarom je hem op een bepaald moment gebruikt. Wij laten jou de logische redenering achter ieder vraagstuk zien. Hierdoor zal je bèta vakken niet alleen beter begrijpen, je zal het ook leuk gaan vinden!

Wij leren je de achterliggende gedachte van een formule
Duurzame kennis

Bij een bèta vak is het van belang dat je precies weet wat je doet, en waarom je het doet. Je kan niet iets uit je hoofd leren en tijdens de toets hopen dat je het juiste opschrijft. Bij bijles bèta leren we je hoe je een bèta vraagstuk aanpakt en leer je achterliggende gedachte van een formule. Hierdoor zal je ook na onze bijles beter weten hoe je met een bèta vak moet omgaan.

Het team van bijles bèta

Het team van bijles bèta bestaat uit gepassioneerde studenten van de faculteit 'science and engineering' van het Rijksuniversiteit Groningen. Stuk voor stuk studeren wij aan deze faculteit om de logica achter de wetenschap te begrijpen. Wij doen niets liever dan dit te laten zien aan zo veel mogelijk anderen, vanuit die reden hebben wij ons gevonden bij bijles bèta.

Oprichting

Bijles Bèta is in 2017 opgericht door Mathijn Lensen en Max Vos. Wij zijn twee jeugdvrienden, beide gepassioneerd door wetenschap, met een idee. Ons doel is het beschikbaar maken van kwalitatief hoogstaande bijles in bèta vakken tegen een betaalbare prijs, waarbij je bijles krijgt van een docent die daadwerkelijk passie heeft voor bèta vakken. Het is belangrijk voor ons dat de leerling niet alleen het vak beter begrijpt maar er ook meer interesse in krijgt. Wij bereiken ons doel door het samenstellen van een team docenten die met evenveel passie als ons de bèta gedachte wil delen met de middelbare scholier.

Bekijk onze werkwijze

Onze bijlesdocenten