Tarieven voor bijles aan huis

Bij Bijles Bèta is bijles onderdeel van een pakket. In het pakket zit een minimale hoeveelheid bijlessen die per maand wordt afgenomen. Daarnaast helpt je docent je met het bijhouden van een goede structuur en planning voor het vak waarin je bijles krijgt, en stelt je bijlesdocent iedere 2 maanden een oudergesprek voor om ook de ouders op de hoogte te houden van de voortgang. Bij bijles bèta hanteren wij een opzegtermijn van twee weken.

Waarom gebruiken wij pakketten?

Structuur en planning is bij ons een van het belangrijkste onderdeel van de bijles. Om een effectieve bijles te krijgen is het belangrijk om met een duidelijk doel(bijvoorbeeld een toets) en een goed plan(de planning) te werken. Om je dit te kunnen bieden moeten we zeker zijn van een vaste regelmaat in de bijlessen.

Zo werkt het

1

Proefles

Het begint met een vrijlblijvende proefles. Tijdens deze proefles maak je kennis met je bijlesdocent. Samen kunnen jullie bespreken met welke stof jij moeite hebt en kijk je naar de planning en de eerstvolgende toets. Daarna gaan jullie samen aan de slag. De proefles duurt 60 minuten.

Proefles

2

Een pakket kiezen

Als de proefles goed is verlopen en je verder wil met de bijles is de volgende stap het kiezen van een pakket(basis, standaard of premium). Elk pakket heeft een minimale hoeveelheid bijlesuren per maand en een vaste prijs per uur. Het gekozen pakket geef je door aan je bijlesdocent.

Pakketten

3

Bijles

Je stelt vragen over opdrachten die je niet snapt, of je bijlesdocent legt behandelde of aankomende stof aan je uit. De bijles eindigt met het opgeven van huiswerk voor de volgende bijles.

Aanmelden

4

Betaling

Aan het begin van iedere maand versturen wij via email een factuur van de bijlessen van de maand ervoor. Je betaalt bij ons dus altijd achteraf.

Pakketten

Basis

€23,-

/uur

1-2 uur bijles per week

vanaf €92 per maand

Standaard

€20,-

/uur

2-4 uur bijles per week

vanaf €160 per maand

Premium

€18,-

/uur

4+ uur bijles per week

vanaf €288 per maand

Waaruit bestaan onze pakketten?

Individuele bijles bij jou thuis

Ongeacht je niveau of schooljaar, elke bijles is bij ons voor jou op maat gemaakt. Wij komen bij jou thuis of op een locatie die voor jou goed uitkomt.

Gestructureerde begeleiding

Met een goede planning en duidelijke structuur zorgen we samen dat jij op tijd klaar bent voor je volgende toets.

Periodiek oudergesprek

Om de beste resultaten te boeken is het belangrijk om met de leerling maar ook met de ouders de bijles te evalueren. Om deze reden bieden wij u de mogelijkheid voor een 2-maandelijks oudergesprek.

Losse lessen

Liever niet vastzitten aan een pakket?

Losse les

€25,-

Liever niet aan een pakket vast zitten?

60 minuten